Цілі Східного партнерства і план розвитку стратегічних комунікацій збігаються - Біденко

Цілі Східного партнерства і план розвитку стратегічних комунікацій збігаються - Біденко

Укрінформ
Цілі Східного партнерства до 2020 року збігаються з Планом діяльності Міністерства інформаційної політики в частині розвитку стратегічних комунікацій.

На цьому наголосив  державний секретар міністерства Артем Біденко під час щорічної конференції Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства, що 3-4 жовтня проходить у Києві, повідомляє прес-служба МІП.

«Цілі Східного партнерства до 2020 року - це приклад якісної роботи цілої команди громадських експертів. Для нас це тим більш важливо, оскільки задачі збігаються з Планом діяльності міністерства: розвиток стратегічних комунікацій, незалежних медіа, підтримка журналістів», - сказав Біденко, заслухавши презентацію експертної оцінки Спільного робочого документу «Східне Партнерство – 20 очікуваних досягнень до 2020 р.: фокусуючись на головних пріоритетах та реальних результатах».

Читайте також: У МІП сказали, які можливості відкриває стратегія реінтеграції Донбасу

Крім того, держсекретар розповів про роботу МІП у напрямку розвитку стратегічних комунікацій відповідно до Доктрини інформаційної безпеки України.

Організатор заходу - Українська національна платформа, утворена з організацій громадянського суспільства з країн Східного Партнерства, країн-членів ЄС, європейських та міжнародних мереж. 

Конференція відбувається за підтримки проекту «Громадська синергія», що фінансується Європейським Союзом та виконується Міжнародним фондом «Відродження».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-