Фахівці з урядових комунікацій зберуться на форум “Єдиного голосу”

Фахівці з урядових комунікацій зберуться на форум “Єдиного голосу”

Укрінформ
У п’ятницю, 6 жовтня відбудеться ІІ Форум з урядових комунікацій, присвячений першій річниці роботи стратегії “Єдиний голос”.

Про це написав радник прем’єр-міністра Дмитро Столярчук у Facebook.

“У п'ятницю, 6-го жовтня, сотні фахівців з усієї країни зберуться на II Форум з урядових комунікацій. Цей форум присвячено Першому року Стратегії Єдиний голос”, - зазначив він.

За його словами, спікерами на форум запрошено 25 кращих професіоналів з питань побудови комунікаційних структур і систем, а також цифрових, антикризових комунікацій, брендингу та медіа з Європейського Союзу, Великобританії, НАТО, вітчизняних фахівців, зокрема, керівника Офісу урядових комунікацій Великобританії Алекса Айкена.

Крім того, Столярчук розповів, що учасники форуму зможуть поспілкуватися з керівниками рейтингових загальноукраїнських каналів, міністрами, державними секретарями, іншими представниками державних структур, які так чи інакше відповідають за питання комунікацій.

Читайте також: Нафтогаз розпочав перший етап відокремлення функції оператора ГТС

Також він пояснив, що форум буде дводенним, розділеним на “ідеологічну і практичну частини”.

“Спочатку ми будемо говорити про важливість ефективних комунікацій для розвитку країни, здійснення трансформацій. Другий день ми присвятимо тренінгам і воркшопам, аби за короткий проміжок часу увібрати концентрований вітчизняний і закордонний досвід ефективних комунікацій, ознайомитися з найкращими практиками”, - додав Столярчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-