#ВчителіВажливі: Гриневич закликає долучитися до флешмобу

#ВчителіВажливі: Гриневич закликає долучитися до флешмобу

Укрінформ
У соціальних мережах до Дня вчителя шириться флешмоб #ВчителіВажливі, учасники якого відзначають учителів, які вплинули на їх особистість, та дякують педагогам за їх працю.

Із закликом підтримати вчителів у мережі  Facebook звернулася міністр освіти та науки Лілія Гриневич.

"Сьогодні соціальний статус українського вчителя, на жаль, лишається низьким. Водночас, кожен з нас знає, яку важливу роль педагог відіграє в житті окремої людини та суспільства загалом. Давайте нагадаємо про це! Звертаюся до вас із пропозицією підтримати педагогів флешмобом #ВчителіВажливі", - написала Гриневич.

Міністр зазначила, що цьогорічний День учителя відзначається напередодні старту освітньої реформи Нова українська школа, і тим більше важливо підтримати вчителів, що саме від них великою мірою залежатиме успіх реформи.

"Зміни вимагають від наших педагогів більше сил, більше енергії для саморозвитку та навчання, але, сподіваюся, дадуть більше задоволення від роботи і віддачі від дітей", - написала Гриневич.

Читайте також: Гриневич хоче підвищити зарплату викладачам вишів

Ідея флешмобу полягає в тому, щоб розмістити в мережі Facebook текстовий, відео чи аудіо-пост з хештегами #ВчителіВажливі та #ДеньВчителя, в якому розповісти про свого вчителя або будь-якого педагогічного працівника, який значним чином вплинув на ваше життя.

Традиційно День учителя в Україні відзначають у першу неділю жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-