Суд продовжив розгляд справи про держзраду Януковича

Суд продовжив розгляд справи про держзраду Януковича

Укрінформ
Оболонський районний суд Києва продовжив судовий розгляд по суті справи за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді.

Про це у четвер повідомляє кореспондент Укрінформу.

Справу розглядає колегія суддів на чолі з головуючим суддею Владиславом Дев'ятком і суддями Костянтином Васалатієм і Максимом Тітовим.

У залі суду присутні представники сторони обвинувачення, а також адвокат Януковича Максим Герасько.

Як повідомлялося, 17 серпня Оболонський райсуд Києва прийняв самовідвід держзахисника Януковича Віталія Мешечека і доручив Регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Києві невідкладно призначити нового адвоката для забезпечення захисту Януковича у справі про держзраду.

Пізніше Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Києві призначив новим адвокатом екс-президента Віктора Януковича у справі про держзраду Максима Гераська.

Читайте також: Адвокат просився до Януковича у Ростов: суд не погодився робити перерву

29 червня Оболонський райсуд Києва ухвалив рішення про початок спеціального судового провадження щодо Януковича.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України) та ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-