Муженко у Канаді вивчав світовий досвід психологічної реабілітації військових

Муженко у Канаді вивчав світовий досвід психологічної реабілітації військових

Укрінформ
Начальник Генерального штабу України Віктор Муженко ознайомився у Канаді із провідним світовим досвідом психологічної реабілітації військових.

Про це він розповів кореспондентові Укрінформу за результатами участі у конференції начальників Генеральних штабів, що пройшла у Торонто.

«У Торонто я був на конференції начальників Генеральних штабів, присвяченій питанням психологічної реабілітації військовослужбовців та їх адаптації до цивільного життя. Найбільше уваги під час обговорення приділялося посттравматичному синдрому та його лікуванню», - сказав Муженко.

Він додав, що почув кілька корисних пропозицій, які можуть буті втілені в Україні. «Був обмін думками про те, яким чином цей процес проходить у наших країнах. Було досить цікаво і є перспективи реалізації деяких пропозицій в Україні», - зазначив начальник Генерального штабу.

Читайте також: Рішення Канади про зброю для України "висить у повітрі" - Муженко

Однак він наголосив, що для цього потрібні «час, відповідні фахівці та матеріально-технічна база».

Окрім конференції Віктор Муженко також відвідав церемонію відкриття спортивних змагань серед поранених військових «Ігри нескорених», у яких вперше цього року бере участь збірна України.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-