В Україні завершились навчання Rapid Trident - 2017. Міноборони підбило підсумки

В Україні завершились навчання Rapid Trident - 2017. Міноборони підбило підсумки

Фото
Укрінформ
На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завершилося українсько-американське командно-штабне навчання із залученням військ «Rapid Trident - 2017».

Про це йдеться у повідомленні Міноборони.

"Два тижні навчання були сповнені подій, що вимагали від нас вміння швидко приймати рішення та брати на себе відповідальність, невпинно здобувати нові знання та практичні навички, діяти разом та пліч-о-пліч", - сказав співкерівник від української сторони полковник Сергій Літвінов.

За його словами, завдяки дружнім відносинам з іноземними партнерами військовослужбовці Збройних сил України мали можливість підвищити свій професійний рівень за найкращими світовими стандартами, а також поділитися власним бойовим досвідом.

В свою чергу співкерівник навчання від Збройних сил США полковник Девід Джордан подякував усім учасникам "Rapid Trident - 2017" за активну участь на вагомий внесок у розвиток партнерства між арміями країн-учасниць.

В урочистій обстановці військовослужбовці ЗСУ, а також американські солдати під гімни обох країн спустили зі щогл Державні прапори України та США. А кожен з учасників багатонаціональних маневрів отримав іменні сертифікати.

Завершення навчань «Репід Трайдент — 2017»

Співкерівники навчання нагородили кубками переможців товариського футбольного турніру, який відбувся минулими вихідними. Так, зокрема, кубком за перше місце була нагороджена команда 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Друге місце посіла футбольна команда контингенту ЗС Республіки Молдова. А кубок за почесне третє місце отримали курсанти Національної академії сухопутних військ.

Читайте також: Видовищні фото з Rapid Trident-2017

Нагадаємо, цьогоріч у військовому навчанні "Rapid Trident - 2017" взяли участь близько 2500 військовослужбовців з 15 країн світу. Окрім України та США, до "Rapid Trident" залучалися військовослужбовців з Канади, Болгарії, Грузії, Естонії, Італії, Латвії, Литви, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Туреччини та Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-