Пораненому на навчаннях у Кривому Розі журналісту зробили ще одну операцію

Пораненому на навчаннях у Кривому Розі журналісту зробили ще одну операцію

Укрінформ
Пораненому на навчаннях у Кривому Розі журналісту В'ячеславу Волку лікарі львівського військового госпіталю зробили ще одну операцію на хребті.

Про це у Facebook повідомила дружина постраждалого Інна Волк.

За її словами, лікар її чоловіка за результатами МРТ вирішив, що необхідна ще одна операція, пов'язана зі спинним мозком. Операцію провели вранці 18 вересня і закінчилась вона успішно.

«Тепер потрібно трохи почекати, і ми всі віримо, що у Слави запрацюють руки. Молімося всі за те, щоб Слава пішов на поправку», - пише дружина Інна.

Читайте також: Інцидент на навчаннях: Полторак розповів про стан журналіста Вовка після операції

Як повідомляв Укрінформ, 6 липня у Кривому Розі було поранено оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка, який брав участь у зйомках військових навчань. У нього діагностовано наскрізне вогнепальне поранення шиї, пошкоджено хребет і спинний мозок. Лікарі провели дві складні операції.

Інструктора, який з необережності поранив представника ЗМІ, затримали. У прес-службі Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області повідомили, що в діях 43-річного підозрюваного вбачаються ознаки двох злочинів: необережне тяжке тілесне ушкодження (ст. 128 Кримінального кодексу України) та незаконне поводження зі зброєю (ст. 263 КК України). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Читайте також: Пораненого на військових навчаннях оператора відмовились визнавати потерпілим

Міністр оборони України Степан Полторак 17 серпня зустрівся з Інною Волк і запевнив її в готовності Міноборони надавати всебічну допомогу в лікуванні чоловіка. Військові лікарі-нейрохірурги зі Львова, оглянувши пораненого в Дніпрі, запропонували перевести його в військовий госпіталь до Львова, куди його й перевезли літаком санавіації 28 серпня.

Перша операція з видалення осколків з хребта пройшла успішно і поранений оператор почав дихати самостійно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-