Трагедія в Одесі: Виховательку табору

Трагедія в Одесі: Виховательку табору "Вікторія" арештували без права застави

Укрінформ
Київський районний суд Одеси заарештував без права внесення застави підозрювану в порушенні правил пожежної безпеки виховательку дитячого табору "Вікторія".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.

"Київський районний суд Одеси узяв під варту вихователя (відповідального за пожежну безпеку) комунального позашкільного навчального закладу "ОГД ОСК "Вікторія ", якого підозрюють у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 270 КК України, а саме порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, яке призвело до виникнення пожежі, що призвела до загибелі людей і матеріальних збитків у особливо великих розмірах", - сказано в ньому.

Читайте також: За трагедію в одеському таборі візьмуться Нацполіція та прокуратура

Слідчий суддя обрав у відношенні до підозрюваної запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 2 місяці без права застави.

"Відповідно до приписів у червні співробітники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області провели перевірку території, будівель, споруджень, підсобних і побутових приміщень дитячого табору "Вікторія", у результаті якої відповідальній за пожежну безпеку особі слід потрібно вжити ряд заходів щодо дотримання вимог пожежної безпеки", - йдеться у повідомленні.

При цьому підозрювана, будучи ознайомленою із зазначеним приписами і будучи зобов'язаною виконати їх в повному обсязі, не вжила заходів для їхнього виконання.

Читайте також: Трагедія в Одесі: директора табору "Вікторія" арештували без права застави

Нагадаємо: 15 вересня пізно ввечері у корпусі №5 КПНЗ"Одеський міський дитячий оздоровчо-спортивний комплекс "Вікторія" через порушення правил пожежної безпеки сталася пожежа, яка призвела до загибелі трьох дітей та повного знищення самого корпусу.

Раніше суд заарештував без права внесення застави підозрюваного в порушенні правил пожежної безпеки директора дитячого табору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-