У Харкові тривають слідчі дії щодо

У Харкові тривають слідчі дії щодо "податкових майданчиків" Клименка

Укрінформ
Слідчі дії щодо "податкових майданчиків" екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка не припиняються.

Про це сказав, відповідаючи на запитання журналістів на прес-конференції за підсумками роботи з початку року, начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області Микола Рибаков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Слідчі дії тривають. Це однозначно. У нас вилучають вже копії тих документів, які вилучили раніше", - зазначив Рибаков.

За його словами, нові підозри діючим співробітникам Головного управління не висувалися.

"На сьогодні Харківщина - донор держбюджету, лідер серед регіонів країни. За 8 місяців зібрано 25,5 млрд грн податків та зборів", - підкреслив Рибаков.

Читайте також: На оренді 1000 вагонів Клименко "наварив" близько 400 мільйонів - прокурор

Як повідомляв Укрінформ, 24 травня у рамках одночасної антикорупційної операції у 15-ти областях країни за участю близько 2 тис. поліцейських та 500 прокурорів проведено 450 обшуків, затримано 23 керівників податкових адміністрацій, у тому числі, п'ятьох - із Харківської області, 17 з них заарештовані з правом на заставу. Так, екс-глава харківських податківців Станіслав Денисюк заарештований з правом на заставу у 100 млн грн.

Тоді ж міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив на засіданні Кабміну, що податкова служба під керівництвом екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка за допомогою так званих податкових майданчиків, які протягом 2011-2014 років стали інструментом ухилення від сплати податків, завдала державі збитків на суму 95,921 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-