Колишньому топ-менеджеру Укргазбанку оголосили підозру

Колишньому топ-менеджеру Укргазбанку оголосили підозру

Укрінформ
Прокуратура Києва повідомила про підозру екс-заступнику голови правління ВАТ АБ “Укргазбанк” у нанесенні збитків на 155 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

“Прокуратурою міста Києва 15.09.2017 повідомлено про підозру колишньому заступнику голови правління відкритого акціонерного товариства акціонерний банк “Укргазбанк” за фактом службового підроблення та службової недбалості, що спричинило збитки на суму понад 155 млн гривень”, - йдеться в повідомленні.

Екс-посадовець підозрюється у підписанні завідомо збиткових договорів між банком та комерційними структурами, в результаті чого фінансова установа втратила право на заставне майно, що перебувало у неї в іпотеці, а саме земельні ділянки в центрі столиці.

Читайте також: Суд залишив за гратами скандального харківського забудовника

“Розмір завданих збитків, спричинених діями екс-посадовця, підтверджується висновками судово-економічних експертиз”, - зазначають у прокуратурі.

За результатами досудового слідства, яке проводилося за оперативного супроводження Управління захисту економіки в м. Києві департаменту захисту економіки Нацполіції України, колишньому заступнику голові правління інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 367 та ч. 1 ст. 366 КК України (службова недбалість та службове підроблення).

Слідство у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-