Київ: у головному територіальному управлінні юстиції пройшов день відкритих дверей

Київ: у головному територіальному управлінні юстиції пройшов день відкритих дверей

Фото
Укрінформ
У Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві відбувся день відкритих дверей, для студентів юридичних факультетів провели ярмарку вакансій.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Керівник столичної юстиції Станіслав Куценко провів для студентів юридичних факультетів екскурсію управлінням та запросив їх на практику.

"У юстиції міста Києва ви можете пройти стажування і бути працевлаштованим до нас на роботу. Це реально працює. Ті студенти, які були у нас протягом останніх років, уже працюють у відділах, дехто пішов на підвищення і став начальниками відділу, а хтось навіть моїм помічником, тобто, соціальний ліфт в Україні працює", - зазначив він.

Читайте також: Петренко розвіяв міфи про мільйонні бонуси держвиконавцям із бюджету

Куценко також розповів про досягнення виконавчої служби столиці за останній рік. "Нещодавно виконавча служба повернула у комунальну власність стадіон "Старт", на якому відбувся знаменитий матч смерті у 1942 році. Фактично, він є місцевою пам'яткою культури і архітектури", - повідомив він.

Керівники структурних підрозділів, зокрема, нотаріату, Державної виконавчої служби, презентували під час заходу результати діяльності та розказали про специфіку роботи своїх напрямків, про те, як потрапити на роботу до органів юстиції.

Фото: Юлія Овсяннікова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-