Розтрата на півмільярда: судитимуть директора Запорізького титано-магнієвого

Розтрата на півмільярда: судитимуть директора Запорізького титано-магнієвого

Укрінформ
Директора ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" Володимира Сивака судитимуть за обвинуваченням у розтраті коштів підприємства в сумі 492 млн грн.

Як повідомляє у Facebook Спеціалізована антикорупційна прокуратура, директор ЗТМК звинувачується у вчиненні розтрати коштів стратегічної програми розвитку та технічної модернізації виробництва TOB "ЗТМК" у сумі 492 млн грн. 

"Сивак, будучи директором ТОВ "ЗТМК", звинувачується в тому, що у 2014 році, маючи прямий умисел, зловживаючи своїм службовим становищем, вчинив розтрату, тобто незаконне безоплатне відчуження грошових коштів з цільовим призначенням на виконання стратегічної програми розвитку та технічної модернізації виробництва TOB "ЗТМК", отриманих від Компанії «Толексіс Трейдінг Лімітед» в сумі 110 000 000 доларів США", - йдеться у повідомленні САП.

Читайте також: Земельні схеми: НАБУ підтверджує затримання депутата Київради

Судовий процес з розгляду обвинувального акту стосовно директора комбінату за обвинуваченням у вчиненні розтрати коштів підприємства в сумі 492 млн грн розпочнеться 15 вересня в Заводському районному суді Запоріжжя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-