Львівський суд арештував на два місяці учасника

Львівський суд арештував на два місяці учасника "прориву на Шегині"

Оновлено
Укрінформ
Суд у Львові заарештував на 2 місяці одного з учасників "прориву" державного кордону на пункті пропуску "Шегині" під час проходження Міхеїла Саакашвілі на територію України.

Про це повідомив заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"За ганебний напад на прикордонників, захисників державного кордону України, сьогодні у Львові одному із нападників судом обрано запобіжний захід – арешт на два місяці без права внесення застави", - написав він.

За інформацією поліції Львівської області, 39-річному мешканцеві Івано-Франківщини оголошено про підозру у скоєні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2  ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України), ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст. 293 (Групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня екс-голова Одеської ОДА та екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, якого позбавлено українського громадянства, фактично здійснив разом із кількома народними депутатами та своїми прибічниками прорив державного кордону в пункті пропуску "Шегині".

Читайте також: "Прорив Саакашвілі": поліція додала статтю про хуліганство

Внаслідок порушення громадського порядку на державному кордоні України постраждали восьмеро прикордонників та тринадцять працівників поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-