В Україні стартували навчання

В Україні стартували навчання "Непохитна стійкість-2017"

Укрінформ
У вівторок, 12 вересня, по всій території України розпочалися командно-штабні навчання "Непохитна стійкість 2017".

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook

При цьому в Генштабі попередили про відповідальність за ведення фото- та відеозйомки військової техніки, режимних військових об’єктів Збройних сил України та спроб проникнення на їх територію.

Також Генштаб наголошує, що в районі проведення навчань, над військовими частинами, об’єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності.

"Застерігаємо від провокаційних дій поруч з військовими частинами та колонами військової техніки, а також звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб та їхні дії", - підкреслюється в публікації.

Читайте також: Слідком РФ відкрив понад 30 справ проти учасників АТО - речник Генштабу

Як повідомлялося, начальник Генерального штабу - головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко раніше заявляв, що метою навчань "Непохитна стійкість-2017" є нарощування можливостей органами військового управління здійснювати керівництво військами в ході перегрупування, ведення оборонних, стабілізаційних і бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-