Слободян вважає, що Саакашвілі треба

Слободян вважає, що Саакашвілі треба "ловити і саджати у в'язницю"

Укрінформ
У понеділок, 11 вересня, до лікарень звернулися ще п'ять представників Державної прикордонної служби після інциденту біля КП "Шегині", який стався напередодні.

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян.

"Сьогодні ще 5 прикордонників звернулися до лікарень по медичну допомогу після вчорашнього інциденту, тобто кількість збільшилась до 10 осіб", - сказав Слободян.

Він ще раз підкреслив, що прикордонники у неділю діяли толерантно і в межах своєї компетенції. Основне завдання - не реагувати на провокації і дотримуватися законності на державному кордоні.

Відповідаючи на запитання, чи можуть екс-голову Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі депортувати, Слободян зауважив, що, на його думку, "треба порушувати кримінальну справу, ловити і саджати у в'язницю. Але він не є громадянином України, тому я не знаю, як будуть розвиватись події". Речник уточнив, що питаннями депортації займаються Державна міграційна служба і Національна поліція. 

Читайте також: Геращенко назвав нардепів, які “штурмували” кордон разом з Саакашвілі

Як повідомлялося, після прориву у неділю державного кордону екс-головою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі та його прихильниками звернулися до лікарів 12 бійців Національної поліції та 5 представників Держприкордонслужби, які отримали тілесні ушкодження.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-