У затриманих біля

У затриманих біля "Краковця" тітушок знайшли газові балончики та пістолет

Укрінформ
Більше сотні затриманих поблизу пункту пропуску "Краковець" поліція доправила до відділку. У них виявлені газові балончики та "металеві предмети".

Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України. 

"Понад сто осіб у камуфляжній формі, які рухалися в сторону українсько-польського кордону та були зупинені співробітниками поліції для перевірки, доправлені до відділку поліції. Особи затриманих встановлюються та з’ясовуються причини їх перебування в районі пункту пропуску "Краковець". Під час перевірки правоохоронці виявили у них газові балончики, стартовий пістолет, а також металеві предмети", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, четверо з доправлених до відділку поліції мають судимість. Усі - мешканці інших регіонів України. Серед затриманих - студенти, а також троє неповнолітніх.

Наразі правоохоронці отримують у них пояснення. Щодо організатора заходу буде складено адміністративний протокол про порушення встановленого порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій.

Окрім того, щодо раніше затриманої на ПП "Краківець" активістки одного з громадських рухів буде складено адмінпротокол за дрібне хуліганство.

Читайте також: Поліція зупинила колону "тітушок", які рухалися в бік "Краковця"

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 10 вересня, через ПП "Краковець" до України планував повернутися екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі. Вранці поліція зупинила колону так званих тітушок, які рухалися в бік українсько-польського кордону. Вони не хотіли пояснювати, з якою метою прямували до кордону і відмовлялися надати документи, що посвідчують особу.

Згодом Саакашвілі передумав їхати до України через ПП "Краковець" і вирішив рухатися потягом "Інтерсіті" з Перемишля. Наразі "Інтерсіті" не випускають з Перемишля, вимагаючи від Саакашвілі залишити потяг у зв'язку з повідомленням Нацполіції, що у ньому перебуває особа без дозволу на в'їзд в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-