Шкіряк: Потужність вибухівки в авто Махаурі - до 1 кг у тротиловому еквіваленті

Шкіряк: Потужність вибухівки в авто Махаурі - до 1 кг у тротиловому еквіваленті

Укрінформ
Потужність вибухового пристрою, який спрацював в автомобілі громадянина Грузії Тимура Махаурі, становила від 600 гр до 1000 гр в тротиловому еквіваленті.

Про це написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Facebook

«За попередніми висновками експертів, потужність вибухового пристрою в автомобілі громадянина Грузії Махаурі становила від 600 гр до 1000 гр в тротиловому еквіваленті. Наразі слідчі Нацполіції здійснюють всі необхідні оперативно-слідчі дії для з'ясування всіх обставин злочину. Проводяться допити свідків, знімається інформація з камер зовнішнього спостереження», - написав Шкіряк.

Читайте також: Шкіряк не виключає, що вибух авто біля Бессарабки перекваліфікують у теракт

Він зазначив, що зважаючи на особу загиблого, відпрацьовуються всі можливі версії події: навмисне вбивство, терористичний акт, слід російських спецслужб, бізнес-кримінальні розборки, особиста неприязнь, тощо.

Шкіряк наголосив, що наразі підрозділи Нацполіції та Національної гвардії в місті Києві переведені на посилений режим несіння служби. Здійснюється посилене патрулювання вулиць, місць масового скупчення людей, станцій метрополітену.

Нагадаємо, 8 вересня між вулицями Басейною та Великою Васильківською у Києві вибухнув автомобіль громадянина Грузії Тимура Махаурі. Чоловік загинув, жінка і дитина, які були у машині, перебувають у лікарні. За фактом вибуху порушено провадження про умисне вбивство, розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-