Корчак представила нову Антикорупційну стратегію

Корчак представила нову Антикорупційну стратегію

Укрінформ
Голова Нацагентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак на засіданні міжвідомчої робочої групи за участі міжнародних партнерів представила концепцію нової Антикорупційної стратегії на 2018-2020 роки.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

 "Серед пріоритетних засад: оцінка рівня корупції та аналіз результатів дії попередньої Антикорупційної стратегії на 2014-2017 роки, завершення формування антикорупційних органів, вдосконалення законодавчої ініціативи, запобігання корупції на всіх рівнях влади та у приватному секторі", - йдеться у повідомленні.

Як поінформувала голова НАЗК, незабаром очікуються перші результати оцінювання рівня корупції в Україні за три попередніх роки, які будуть використані при підготовці Стратегії.

Читайте також: НАЗК хоче усунути прогалини в антикорупційному законі

У засіданні міжвідомчої робочої групи з питань підготовки нової Антикорупційної стратегії взяли участь представники органів влади, голова Громадської ради при НАЗК, експерти Програми розвитку ООН в Україні, ОБСЄ, наукових установ.

Підготовлений з урахуванням пропозицій учасників робочої групи проект Антикорупційної стратегії буде опублікований на офіційному веб-сайті НАЗК для громадського обговорення, поінформували у Нацагентстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-