Порошенко подякував розвідникам: Ваш досвід вивчають всі розвідки світу

Порошенко подякував розвідникам: Ваш досвід вивчають всі розвідки світу

Укрінформ
Зараз воєнні розвідки інших країн вивчають досвід української розвідки, яка перейшла на якісно новий рівень.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на урочистостях з нагоди 25-ї річниці воєнної розвідки України під час відвідування одної з військових частин Головного управління розвідки Міністерства оборони України, повідомляє прес-служба глави держави. 

«Саме ваш досвід зараз вивчається військовими розвідками усього світу. Досвід позитивний, досвід переможний. Здобуті документи, розроблені і представлені інформаційно-аналітичні матеріали, інші проведені спеціальні заходи наявно свідчать, що перехід на якісно новий рівень діяльності воєнної розвідки в Україні відбувся», - сказав Президент.

Він наголосив, що саме нинішньому поколінню розвідників випала доля змінювати сталі стереотипи та вносити корективи в діяльність військової розвідки в умовах не оголошеної гібридної війни проти України з боку Росії.

Читайте також: Президент вручив удові генерал-майора Шаповала "Золоту зірку" Героя України

ГУР ефективно використовує сучасні технічні засоби розвідки, формуються нові підрозділи, які вже повністю опанували перспективні види технічної розвідки і продовжують нарощувати свої можливості, констатував Порошенко.

Особливу вдячність він висловив воїнам-розвідникам за участь в АТО. «В найскладніший час, на початковому етапі проведення АТО на територіях Донецької і Луганської областей, підрозділи розвідки виконували найвідповідальніші і найнебезпечніші завдання», - зазначив Президент.

«Завдяки їхнім діям та самопожертві було врятовано сотні людських життів, військової техніки. Воєнні розвідники значно розширили спектр заходів, що дало можливість отримати повні дані щодо угруповань російських окупаційних військ. Здобути, що важливо, беззаперечні докази воєнної присутності збройних сил Росії на окупованій території України», - також наголосив Верховний Головнокомандувач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-