Запобіжний захід для Шуфрича-молодшого: апеляцію перенесли на 12 вересня

Запобіжний захід для Шуфрича-молодшого: апеляцію перенесли на 12 вересня

Укрінформ
Розгляд апеляції прокуратури Києва на обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання для молодшого сина народного депутата Нестора Шуфрича перенесено на 12 вересня. 

Про це в коментарі Укрінформу повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Засідання перенесли. Судді не встигли ознайомитися з матеріалами справи, які надійшли з Шевченківського районного суду лише сьогодні", - зазначила вона.

Максимець уточнила, що наступне судове засідання відбудеться 12 вересня об 11 годині.

Як повідомляв Укрінформ, 26 серпня ввечері в Києві Нестор Шуфрич-молодший на автомобілі Bentley на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого. Постраждалого госпіталізували з численними травмами. За інформацією ЗМІ, постраждалому 31-річному Олексію Мельниченку зробили кілька операцій.

Читайте також: Поліція шукає свідків ДТП за участю Шуфрича-молодшого

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху). 29 серпня поліція оголосила Шуфричу-молодшому про підозру.

30 серпня слідчий суддя Шевченківського районного суду Києва Оксана Голуб обрала запобіжний захід Шуфричу-молодшому у вигляді особистої поруки його батька-депутата, хоча прокуратура вимагала цілодобового домашнього арешту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-