Переговори щодо легалізації нерозмитнених авто тривають - Южаніна

Переговори щодо легалізації нерозмитнених авто тривають - Южаніна

Укрінформ
Наразі тривають переговори між учасниками акції за легалізацію нерозмитнених авто та представниками влади для того, щоб знайти компроміс.

Про це повідомила народний депутат від БПП Ніна Южаніна в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Досі у нас тривають переговори, ми намагаємося знайти компромісне рішення, можливо, навіть укласти меморандум для того, щоб мітингувальники розуміли позицію, яку висловили депутати, і вона була зафіксована в такому документі, як меморандум, і для того, щоб рухатися далі", - сказала вона.

Читайте також: Власники авто з єврономерами мітингують під Радою

За її словами, зараз вирішується питання, як допомогти уряду, в тому числі вжити заходів, щоб виправити ситуацію.

"Якщо зараз ми будемо допускати таку риторику (як виконання вимог, - ред.), то ми зруйнуємо і бюджет країни, і в цілому бюджетну політику, яка зараз у нас існує. Ми зараз намагаємося зрозуміти, як допомогти уряду, в тому числі упорядкувати і невідкладно прийняти заходи, щоб ця ситуація могла виправитися", - додала Южаніна.

Читайте також: В Укравтопромі назвали найпопулярніші серед українців авто

Нагадаємо: у середу під Верховною Радою тривала акція за легалізацію нерозмитнених авто. Вимоги учасників акції - доступне розмитнення та легалізація авто європейської реєстрації. У поліції повідомили, що в мітингу брали участь близько 850 автомобілів.

Як зазначив один із організаторів Олег Ярошевич, учасники і завтра планують продовжити акцію під ВР. За словами мітингуючих, вартість розмитнення іномарки в Україні має складати близко $500.

Фото: depo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-