Стрілянина у Княжичах: у слуханні перерва через відвід судді

Стрілянина у Княжичах: у слуханні перерва через відвід судді

Укрінформ
Печерський суд оголосив перерву у засіданні з обрання запобіжного заходу екс-заступнику начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського відділу Нацполіції Києва Роману Мариновському, якому висунули підозру у справі стрілянини у Княжичах.

Про це у коментарі журналістам у понеділок заявив прокурор ГПУ Микола Наливайко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вони (Мариновський і його адвокат - ред.) заявили відвід судді", - сказав Наливайко.

Раніше суд частково задовольнив клопотання адвоката Мариновського Марини Танчук щодо проведення розгляду засідання щодо запобіжного заходу у закритому режимі. За словами адвоката, під час засідання в матеріалах цього клопотання про запобіжний захід досліджуватимуться, зокрема, і ряд документів з грифом для службового користування.

 "Тому розгляд цього клопотання має відбуватися у закритому режимі  у зв'язку з тим, що здійснення провадження у відкритому судовому засіданні може призвести до розголошення таємниці, що охороняється законом і я буду вимушена згодом посилатися на них (документи - ред.)", - додала Танчук.

Читайте також: Суд відправив під домашній арешт екс-начальника карного розшуку Києва

Прокурор ГПУ Наливайко зазначив, що клопотання необхідно задовольнити частково, тобто закрити судове засідання для ЗМІ лише у частині дослідження доказів, а не повністю.

"Суд ухвалив рішення про часткове задоволення клопотання. В частині дослідження доказів - закрите судове засідання", - сказав суддя Віталій Писанець.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 4 грудня 2016 року в селі Княжичі Броварського району внаслідок перестрілки загинуло 5 правоохоронців: двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-