Брата Саакашвілі відпустили з відділку – нардеп

Брата Саакашвілі відпустили з відділку – нардеп

Відео
Укрінформ
Давида Саакашвілі відпустили з Печерського райвідділу Державної міграційної служби (ДМС), куди його доправила поліція після затримання.

Про це поінформував позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко.

Народний депутат повідомив, що директор департаменту Печерського райвідділу ДМС була у відділку поліції, куди його доправили.

"На запитання, чи Давид є затриманим, чи він може піти, чи до нього застосовують елементи примусу, вона відповіла "Ні", після чого Саакашвілі встав і пішов", - розповів Дерев'янко.

За його словами, у поліції Давиду Саакашвілі хотіли вручити протокол про адмінпорушення, штраф та документ, що він має залишити територію України у певний період.

"Якщо цього не відбувається, вступає в дію механізм примусового видворення", - зазначив народний депутат.

Він також заявив, що зі слів представників міграційної служби, Давида Саакашвілі доправила до них поліція, а раніше його запрошували відвідати ДМС.

Дерев`янко припускає, що у понеділок  представники Саакашвілі, ймовірно, звернуться до суду.

У прес-службі "Руху нових сил" кореспондентові Укрінформу повідомили, що Давид Саакашвілі жодних документів у ДМС не отримав.

Читайте також: У МВС заявляють, що брата Саакашвілі не затримували

Також партія оприлюднила у Фейсбуці заяву, де розцінила "факт безпідставного затримання брата репресіями проти рідних і близьких політичних опонентів режиму Петра Порошенка. Починаючи тиск проти рідних і близьких своїх політичних опонентів, президент проходить «точку неповернення», за якою починається авторитаризм".

Як раніше повідомив у коментарі Укрінформу  речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, співробітники Нацполіції в Києві доставили брата екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі Давида до органів Державної міграційної служби, щоб він покинув територію України, бо його дозвіл на проживання було анульовано через позбавлення дозволу на роботу в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-