На Донеччині 1 вересня в кожній школі чергуватиме група поліції

На Донеччині 1 вересня в кожній школі чергуватиме група поліції

Укрінформ
У Донецькій області 1 вересня в кожній школі регіону чергуватиме група поліції.

Про це у четвер повідомили в поліції Донецької області.

«Завтра, 1 вересня, безпеку дітей безпосередньо під час урочистостей охоронятимуть понад 760 поліцейських. Під особливою увагою – навчальні заклади у населених пунктах на лінії вогню. За розпорядженням керівництва ГУНП в Донецькій області у зв’язку з проведенням шкільних лінійок роботу поліції регіону було посилено, а кожний навчальний заклад взято під охорону», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що навчальний рік розпочнеться у 560 школах, куди прийдуть більше 152 тисяч учнів, з них майже 17 тисяч - першокласники. Урочисті заходи заплановані і в 37 школах на лінії розмежування.

У кожній школі безпосередньо поряд з дітьми протягом всієї церемонії будуть знаходитися поліцейські. Співробітники ювенальної превенції стежитимуть за безпекою, реагуватимуть на звернення та у разі необхідності оперативно надаватимуть допомогу.

Мета правоохоронців - запобігти ситуаціям, що можуть нести загрозу для життя та здоров’я дітей.

Крім того, біля шкіл працюватимуть наряди відділу безпеки дорожнього руху, які регулюватимуть рух та наглядатимуть за дотриманням правил дорожнього руху.

У поліції нагадали, що напередодні нового навчального року всі школи були ретельно обстежені поліцейськими, вибухотехніками та кінологами спільно зі співробітниками ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-