СБУ накрила злочинців, що виготовляли

СБУ накрила злочинців, що виготовляли "липові" документи для нелегалів

Фото
Укрінформ
У Києві співробітники СБУ та поліції затримали учасників організованої групи, які виготовляли підроблені документи для легалізації нелегальних мігрантів в країні.

Про це повідомляє прес-центр СБУ. 

"Правоохоронці встановили, що члени угруповання виготовляли фальшиві документи для громадян РФ та країн Близького Сходу, яких спільники повинні були нелегально переправляти через державний кордон України", - йдеться у повідомленні.

Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили підроблені печатки державних органів влади України, приватних юридичних осіб, банківських установ, нотаріусів, а також бланки паспортів, свідоцтв про народження, посвідок на проживання, довіреностей та свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану.

Значну частину вилучених правоохоронцями документів становили паспорти громадян РФ, а також іноземців із регіонів з підвищеною терористичною активністю. Наразі СБУ здійснює перевірку причетності власників цих документів до терористичної та іншої протиправної діяльності на шкоду національній безпеці України.

Організатору групи повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та взято під варту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-