Обшуки у справі Курченка: в ГПУ пояснили, як

Обшуки у справі Курченка: в ГПУ пояснили, як "опинилися" в приймальні Добродомова

Укрінформ
У Генпрокуратурі не знали, що йдуть обшукувати приймальну нардепа Дмитра Добродомова, оскільки вона офіційно не зареєстрована.

Про це "Українські правді" повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган. 

"Про те, що це приймальня Добродомова, ніде не було вказано. Тому генеральний прокурор попросив Добродомова офіційно зареєструвати цю приймальню, аби наступного разу не було таких інцидентів, коли слідчі зайшли в офіс, який виявився приймальнею народного депутата", - сказала Сарган.

Вона не прокоментувала, чи Шевченко Ірина Вікторівна, яка, за твердженням Добродомова, є власницею орендованого приміщення його офісу, проходить у справі Курченка: "Я вам щодо суті обшуків зараз нічого повідомити не можу, тому що слідчі не надали нам інформації, яку ми можемо оприлюднити зараз".

Читайте також: Схеми Курченка: справу одеських митників направили до суду

Дмитро Добродомов раніше заявив, що в приміщення його депутатської приймальні у Києві (вул. Козловського, 4) без пояснень намагаються увірватися співробітники СБУ і прокуратури.

Нардеп також оприлюднив у Facebook ухвалу суду, за якою ГПУ з СБУ хотіли провести обшуки. Документ підтверджує, що справа стосується газових схем Сергія Курченка.

В ухвалі написано, що кримінальне провадження №12013220540000400 у цій справі зареєстровано 31 січня 2013 року.

У свою чергу, в коментарях під публікацією генпрокурор Юрій Луценко зазначив, що адреса, за якою знаходиться приймальня депутата, фігурує в рішенні суду по справі олігарха Сергія Курченка. Луценко також додав, що дане приміщення знаходиться у власності співучасника схем Курченка з числа керівництва ГПУ часів Віктора Пшонки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-