Суд просять відпустити Шуфрича-молодшого на поруки батька-депутата

Суд просять відпустити Шуфрича-молодшого на поруки батька-депутата

Фото
Укрінформ
Адвокати Нестора Шуфрича-молодшого просять обрати для нього запобіжний захід у вигляді особистої поруки його батька - народного депутата Нестора Шуфрича.

Відповідне клопотання у Шевченківському районному суді Києва заявили захисники Шуфрича-молодшого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Прошу суд застосувати до підозрюваного Шуфрича Нестора Несторовича запобіжний захід у вигляді особистої поруки народного депутата Шуфрича Нестора Івановича», - зазначив адвокат.

При цьому він закликав суд при обранні його клієнту запобіжного заходу врахувати той факт, що вагітна дружина Шуфрича-молодшого стоїть на обліку у київській лікарні, а оскільки подружжя постійно проживає у селі Козин Обухівського району, Шуфрич-молодший потребує постійного пересування по Києву та області.

У свою чергу прокурор столичної прокуратури Сергій Пересунько просив суд обрати для Шуфрича-молодшого запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Суд Шуфрича молодшого. Фото: Павло Багмут, Укрінформ

«Аби уникнути спроби підозрюваного ухилитися від явки до слідчих та впливати на свідків під час досудового розслідування кримінального провадження просимо обрати запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», - зазначив прокурор.

Читайте також: У багажнику автівки, що розбилася на мосту Патона, знайшли купу зброї

Як повідомлялося, 29 серпня поліція оголосила про підозру сину народного депутата Нестора Шуфрича - також Нестору Шуфричу.

 26 серпня ввечері в Києві Шуфрич-молодший на автомобілі Bentley на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалого госпіталізували з численними травмами. За інформацією ЗМІ, постраждалому 31-річному Олексію Мельниченку зробили кілька операцій.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-