ДТП із Шуфричем-молодшим: суд таки призначили на сьогодні

ДТП із Шуфричем-молодшим: суд таки призначили на сьогодні

Укрінформ
Шевченківський районний суд призначив засідання з обрання запобіжного заходу сину народного депутата Нестору Шуфричу-молодшому, який збив пішохода, на 13:00.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець. 

«Судове засідання з обрання запобіжного заходу Шуфричу вже призначено. Відбудеться о 13.00 у Шевченківському районному суді: вул. Дегтярівська, 31а. Суддя Голуб», - сказала Максимець.

Як повідомляв Укрінформ, 26 серпня ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович, на автомобілі Bentley на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалого госпіталізували з численними травмами. 

Читайте також: ДТП із Шуфричем-молодшим: винуватцю оголосили підозру

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу.

27 серпня радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що суд може призначити синові нардепа умовне покарання і великий штраф.

29 серпня Нацполіція повідомила про підозру Шуфричу-молодшому. Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган додала, що після оголошення про підозру Шуфричу-молодшому та його адвокату було вручено клопотання про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, яке буде направлено до Шевченківського райсуду столиці. За її словами, до суду також скеровано клопотання про арешт автомобіля, за кермом якого під час ДТП перебував Шуфрич-молодший.

29 серпня радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що Шевченківський районний суд 30 серпня обере міру запобіжного заходу для Нестора Шуфрича-молодшого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-