Матеріали справи щодо Шуфрича-молодшого до суду ще не дійшли

Матеріали справи щодо Шуфрича-молодшого до суду ще не дійшли

Укрінформ
Дата засідання щодо обрання запобіжного заходу сину народного депутата Нестора Шуфрича - Нестору Шуфричу-молодшому, який збив на Bentley пішохода, ще не визначена, оскільки до Шевченківського райсуду ще не надійшли матеріали справи.

Про це у коментарі Укрінформу заявила прес-секретар суду Ольга Півень.

«Дату засідання не скажу, оскільки до суду ще не надійшло клопотання, матеріали ще не надходили», - сказала Півень.

Як повідомлялося, 26 серпня ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович, на автомобілі Bentley на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалого госпіталізували з численними травмами.

Читайте також: ДТП із Шуфричем-молодшим: винуватцю оголосили підозру

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу.

27 серпня радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що суд може призначити синові нардепа умовне покарання і великий штраф.

29 серпня Нацполіція повідомила про підозру Шуфричу-молодшому. Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган додала, що після оголошення про підозру Шуфричу-молодшому та його адвокату було вручено клопотання про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, яке буде направлено до Шевченківського райсуду столиці. За її словами, до суду також скеровано клопотання про арешт автомобіля, за кермом якого під час ДТП перебував Шуфрич-молодший.

29 серпня радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що Шевченківський районний суд 30 серпня обере міру запобіжного заходу для Нестора Шуфрича-молодшого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-