Порошенко нагородив нацгвардійця, який врятував жінку після вибуху на Грушевського

Порошенко нагородив нацгвардійця, який врятував жінку після вибуху на Грушевського

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко нагородив медаллю «За врятоване життя»  військовослужбовця Національної гвардії України Сергія Добровольського, який надав першу медичну допомогу жінці, що постраждала від вибуху на вул. Грушевського.

Про це повідомляє сайт глави держави. 

"Я вчора був приємно вражений вашими професійними діями під час злочину, який негідники, злочинці скоїли проти родини Героя України. Ви не розгубилися, взяли ситуацію під контроль та  надали першу необхідну допомогу. І на моє тверде переконання саме так має діяти український воїн", - сказав Порошенко.

Читайте також: Постраждалим від вибуху на Грушевського ми терміново зупинили кровотечу — нацгвардійці

Як повідомлялося, капітан Добровольський разом із лейтенантом Ніконовим надали першу медичну допомогу постраждалим під час вчорашнього вибуху у центрі столиці. За наказом капітана були виставлені 7 військовослужбовців для оточення місця події та недопущення до неї сторонніх осіб, також була викликана карета швидкої медичної допомоги і наряд патрульної поліції.

Петро Порошенко нагородив медаллю нацгвардійця, який врятував жінку під час вибуху на вулиці Грушевського / Фото: Палінчак Михайло

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-