Справа про смертельне ДТП: лікар у Женеві каже, що в Димінського - жодної подряпини

Справа про смертельне ДТП: лікар у Женеві каже, що в Димінського - жодної подряпини

Укрінформ
Адвокат президента ФК "Карпати" Петра Димінського Микола Лисий заявив, що його клієнт не отримував повістки на допит.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Ще раз запевняю, жодних повісток на допити ані на середу, 23 серпня, ані на п`ятницю, 25 серпня, Петро Димінський не отримував", - заявляє адвокат.

Він також закликав радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, який повідомив про те, що у понеділок уранці Димінському була офіційно вручена повістка на допит, оприлюднити цей документ.

Водночас адвокат повідомив, що допит Димінського слідчим "відбувся у неділю, 20 серпня, про що свідчить відповідний протокол, підписаний у тому числі і підзахисним". 

За словами адвоката, нині Димінський перебуває з діловою поїздкою у Женеві, де "пройшов медогляд у доктора медицини лікаря Дімітроса Самараса". Лисий цитує висновок лікаря: "Підтверджую, що даний пацієнт перебуває в хорошому фізичному та психологічному стані і що немає жодних медичних протипоказань, що створювали б будь-які конкретні обмеження, що стосуються його діяльності. Фактично, медична експертиза не виявила жодних слідів переломів, вивихів суглобів, синців, подряпин чи інших тілесних ушкоджень".

При цьому Лисий підкреслив, що його підзахисний - у статусі свідка і має право на вільне переміщення.

Він також вважає відео аварії, що з`явилось у Мережі, спробою "маніпуляції громадською думкою", адже, як стверджує адвокат, на цьому відео Димінський "перебуває за кермом іншого автомобіля тієї ж марки, що підтверджує факт його відсутності в автомобілі, що потрапив у ДТП”.

Читайте також: Медіа показали, хто був за кермом авто Димінського перед смертельною ДТП

Як повідомляв Укрінформ, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня Яворівського району.

Охоронець бізнесмена Андрій Борщ заявив, що він є винуватцем ДТП. Галицький районний суд Львова заарештував його на два місяці без права внесення застави.

Водночас брат загиблої в ДТП дівчини стверджує, що саме Димінський був за кермом "Мерседеса" в момент аварії.

Також повідомлялося, що Димінський не прибув на допит у поліцію 23 серпня у справі про ДТП. Напередодні бізнесмен вилетів з України у Швейцарію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-