Матіос: Слідство визначило основну версію вбивства розвідника Шаповала

Матіос: Слідство визначило основну версію вбивства розвідника Шаповала

Укрінформ
У кримінальному провадженні щодо вбивства командира підрозділу спецпризначення Головного управління розвідки Міноборони України Максима Шаповала допитано понад 800 свідків, призначено 13 експертиз і визначено основну версію вбивства.

Про це в інтерв'ю «Цензор.нет» заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

«На першочерговому етапі слідством відпрацьовувалося три основні версії. На даний час у кримінальному провадженні допитано понад 800 свідків, призначено 13 експертиз, виконано значний обсяг інших необхідних слідчих і розшукових дій, за результатами яких вже встановлені певні суттєві обставини підготовки та вчинення злочину, які дають слідству підстави визначити та сконцентрувати зусилля на дослідженні однієї основної версії», - сказав Матіос.

Водночас, він не повідомив, яку саме основну версію цього вбивства розглядає слідство. «Більше не скажу нічого. Вважаю, що це відповідає статті 222 КПК. (недопустимість розголошення відомостей досудового розслідування - ред.)», - додав Матіос.

Читайте також: Матіос про Іловайськ: Можу покласти руку на Біблію - підстав для підозри українцям немає

Як повідомлялося, співробітник Головного управління розвідки Міноборони України полковник Максим Шаповал загинув вранці 27 червня у Києві в результаті підриву автомобіля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-