Військові медики готові лікувати пораненого у Кривому Розі оператора

Військові медики готові лікувати пораненого у Кривому Розі оператора

Укрінформ
Військові медики готові взятися за лікування пораненого оператора криворізького телеканалу В'ячеслава Вовка.

Про це повідомляє прес-служба МОУ.

"Медики повідомили, що вони готові взятися за лікування В'ячеслава, запропонувавши для цього транспортувати його до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, що у Львові, де планують провести складну та тривалу операцію", - зазначили у прес-службі.

Рішенню військових лікарів з Вінниці, Львова та Одеси передував огляд оператора та консиліум медиків.

Сім'я пораненого ще не прийняла рішення про його транспортування.

Як раніше повідомляв Укрінформ, 6 липня у Кривому Розі було поранено оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Вовка, який брав участь у зйомках постановочного кадру під час військових навчань. У нього діагностовано наскрізне вогнепальне поранення шиї, пошкоджено хребет і спинний мозок. Лікарі провели дві складні операції. Стан пораненого був важким.

Інструктора, який з необережності поранив представника ЗМІ, затримали криворізькі поліцейські. У прес-службі Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області повідомили, що в діях 43-річного підозрюваного вбачаються ознаки двох злочинів: необережне тяжке тілесне ушкодження (ст. 128 Кримінального кодексу України) і незаконне поводження зі зброєю (ст. 263 УК України).

Читайте також: Полторак обіцяє дружині пораненого оператора Вовка допомогу в лікуванні

9 липня військком Саксаганського районного військкомату Кривого Рогу Олександр Бритвич, який був відповідальний за навчальні збори, повідомив, що вправа, яку показував волонтер, що поцілив у оператора, не була запланована.

Міністр оборони України Степан Полторак у четвер, 17 серпня, провів зустріч із Інною Вовк - дружиною пораненого під час навчань оператора криворізького телеканалу В'ячеслава Вовка і запевнив її у готовності Міноборони надавати всебічну допомогу в його лікуванні.

У Кривому Розі друзі пораненого телеоператора влаштовують Volkfest для збору коштів на операцію. Раніше у місті пройшов фестиваль «АртиШок», кошти від якого також передані на лікування Вовка. Для операції, яку беруться зробити ізраїльські лікарі, потрібно терміново зібрати 400 тисяч доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-