Підготовку будинків до опалювального сезону мають завершити до 15 вересня — Зубко

Підготовку будинків до опалювального сезону мають завершити до 15 вересня — Зубко

Укрінформ
Підготовка закладів соціальної сфери до майбутнього опалювального періоду має завершитися до 1 вересня, а житлового фонду — до 15 вересня.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко у ході селекторної наради під головуванням Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Підготовка до опалювального сезону йде за графіком. Обласні державні адміністрації мають завершити технічну підготовку об’єктів соціальної сфери до 1 вересня, житлового фонду — до 15 вересня”, - сказав Зубко.

Водночас він поінформував, що наразі до зими уже підготовлено близько 71 % житлового фонду, що становить 161 383 будинки, а у соціальній сфері — 80,3% шкіл, 81 % дитсадків і 70 % лікарень.

Читайте також: В Україні вже створено 616 територіальних громад - Зубко

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Прем’єр-міністр Володимир Гройсман перебуває з робочою поїздкою у Миколаївській області. Цього тижня він також уже здійснив дві робочі поїздки регіонами України — у вівторок, 15 серпня відвідав Дніпропетровщину, а в середу, 16 серпня — Херсонщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-