Насіров заявляє, що ЄСПЛ прийняв до розгляду його скаргу на НАБУ і САП

Насіров заявляє, що ЄСПЛ прийняв до розгляду його скаргу на НАБУ і САП

Укрінформ
За словами відстороненого голови ДФС Романа Насірова, його скарга до Європейського суду з прав людини «має беззаперечну доказову базу».

Про це Насіров написав у своєму Фейсбуці.

«На відміну від «сфабрикованої» проти мене справи, моя скарга, яка свідчить про незаконність мого затримання, незаконні дії в суді під час обрання запобіжного заходу, тиск на правоохоронців та суд, незаконне позбавлення мене волі тощо», - стверджує у дописі відсторонений чиновник.

За його словами, він вже отримав повідомлення з Європейського суду з прав людини про прийняття до розгляду скарги на «незаконне затримання 02.03.2017 року детективами НАБУ», і сподівається «що до Європейського суду з прав людини ставлення НАБУ зовсім інше, компетентність та об’єктивність Європейскього суду є поза сумнівом».

Читайте також: Справа Насірова: у НАБУ розповіли про “декілька сотень томів”

Як відомо, 2 березня детективи НАБУ вручили підозру главі ДФС Роману Насірову. На думку слідства, він дав дозвіл на розстрочення податкових боргів підприємствам народного депутата Олександра Онищенка, чим завдав збитків бюджету на 2 млрд гривень.

7 березня суд заарештував Насірова на два місяці з можливістю застави 100 млн гривень. 16 березня його випустили з Лук'янівського СІЗО після внесення застави. Пізніше запобіжний захід продовжили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-