Стоячи в Інтерсіті: сторонній предмет на рейках став причиною поломки електропоїзда

Стоячи в Інтерсіті: сторонній предмет на рейках став причиною поломки електропоїзда

Укрінформ
Швидкісний міжрегіональний електропоїзд ЕКр1-002 «Тарпан» не зміг вийти в рейс 13 серпня за маршрутом «Дарниця-Київ-Одеса» через пошкодження трансформатора.

Про це повідомляє сайт Крюківського вагонобудівного заводу.

"Фахівці Крюківського вагонобудівного заводу побували в Києві, в Українській залізничній швидкісній компанії. Спільно з колегами-залізничниками вони провели розслідування, щоб з'ясувати причини, які не дозволили швидкісному двосистемному міжрегіональному електропоїзду ЕКр1-002 «Тарпан» вийти в рейс 13 серпня за маршрутом «Дарниця-Київ-Одеса». Як повідомив технічний директор КВБЗ Максим Крамаренко, в поїзді пошкоджено трансформатор в результаті зовнішнього механічного втручання. Сталося потрапляння до нього стороннього предмета, деформація корпусу, як наслідок - витікання масла. Про це складено відповідний акт. Для продовження експлуатації необхідно провести  ремонт трансформатора", - йдеться в повідомленні.

Колектив КВБЗ шкодує, про те, що 13 серпня пасажири змушені були зазнати незручностей, але провини підприємства в цьому немає.

У КВБЗ підкреслили, що на залізниці це вже не перший випадок пошкодження швидкісних електропоїздів Інтерсіті+ через те, що на рейках знаходяться сторонні предмети. Так, 29 липня цього року електропоїзд «Хюндай Ротем» зіткнувся з автомобілем, який господар залишив на рейках. До речі, Крюківський вагонобудівний завод на прохання УЗШК долучився до ремонту цього поїзда.

Читайте також: Укрзалізниця віддає кошти пасажирам за поїздку стоячи в Інтерсіті

Як повідомляв Укрінформ, пасажири поїзда "Інтерсіті" маршруту Київ-Одеса були змушені їхати без місць, тобто стоячи, через відсутність декількох вагонів. Причина в тому, що у неділю, 13 серпня, за маршрутом Дарниця-Одеса  замість поїзда «Тарпан» № 764 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу в дев'ятивагонній комплектації (607 місць) через його технічну несправність у рейс вирушив поїзд цього ж виробника на 408 місць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-