Севостьянова назвала дедлайн для претендентів на місце Рябошапки

Севостьянова назвала дедлайн для претендентів на місце Рябошапки

Укрінформ
Кандидати, які подали заявки на участь у конкурсі щодо обрання члена Національного агентства з питань запобігання корупції на місце Руслана Рябошапки, який подав у відставку 9 червня, мають подати есе та анкету самооцінювання до 6 вересня 2017 року.

Про це заявила під час засідання голова комісії, перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Перше питання порядку денного - питання стосовно кандидатів, які подалися на конкурс, який ми оголосили 6 липня, а до 20 липня вони подавали документи, це вакансія одного із членів НАЗК, який нещодавно залишив свою посаду - пана Рябошапки. Інформую, що в нас є 30 кандидатів, які на цю посаду подалися, інформація щодо них оприлюднена на наших веб-сайтах, а також коротка інформація про їхню автобіографію в табличному вигляді, як ми це робимо завжди», - зазначила Севостьянова.

Читайте також: На крісло "п'ятого у НАЗК" є сім претендентів

Вона запропонувала колегам визначити час, щоб ці 30 кандидатів могли подати до конкурсної комісії анкету самооцінювання та есе на тему «Оцінка ефективності діяльності Національного агентства з питань запобігання корупції та бачення подальшого вдосконалення його роботи. Моя роль у цьому процесі».

«Є пропозиція визначити строк для подання цього есе та анкети самооцінювання до 6 вересня цього року. Після чого ми зможемо спланувати графік співбесід і зустрічатися з цими кандидатами», -  запропонувала Севостьянова.

Її пропозицію підтримали всі присутні члени комісії.

За словами Севостьянової, наступне засідання комісії відбудеться у вересні.

Як повідомлялося, у березні 2016 року був оголошений конкурс на обрання п'ятого члена НАЗК, оскільки комісія працювала в складі 4 осіб із 5 необхідних.

Проте 9 червня 2017 року член НАЗК Руслан Рябошапка подав у відставку. Відповідно, на початку липня Кабінет міністрів оголосив конкурс на посаду члена НАЗК замість звільненого Рябошапки, визначивши строки подачі документів охочим взяти участь у конкурсі з 6 до 20 липня 2017 року.

Сьогодні комісія обрала переможцем конкурсу на заняття посади п'ятого члена НАЗК, оголошеного у березні 2016 року, Олександра Серьогіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-