Українські студенти - серед найкращих випускників австралійського вишу

Українські студенти - серед найкращих випускників австралійського вишу

Укрінформ
В Австралійському King's Own Institute, який готує спеціалістів у сфері бізнесу та фінансів, відбувся черговий випуск студентів, серед яких, у числі найкращих, декілька українців. 

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Нам приємно, що наші студенти - у числі найкращих в Австралії. Ми радіємо, коли українська молодь, що навчається тут, є частиною української громади. Але ми завжди закликаємо їх повертатися додому. Дуже хотілося б, щоб здобуті за кордоном знання наші молоді люди використовували для розбудови України», - сказала перший секретар з політичних питань Посольства України в Австралії Галина Юсип'юк.

Одна з цьогорічних випускниць King's Own Institute - українка Олена Легойда - не лише здобула кваліфікацію бакалавра з бізнесу (бухгалтерія) з відзнакою, а й отримала стипендію на проходження фахової програми з підвищення кваліфікації у професійній спілці бухгалтерів Австралії – CPA Australia. У своїй випускній промові випускниця з гордістю згадала свою батьківщину та висловила слова вдячності українській громаді за підтримку.

Участь у церемонії взяли теперішні та майбутні українські студенти, представники австралійської влади, а також представники посольств різних країн, студенти з яких теж навчаються в інституті.

Читайте також: Українська молодь зняла відео про Україну для закордонних однолітків

Наразі у King's Own Institute студіюють дванадцять українців, навчальний заклад має партнерські зв'язки з навчальними закладами України і служить мостом освітньої і наукової співпраці між країнами. Частина випускників успішно працює в Австралії і є активною та органічною частиною української громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-