В Україні створять Асоціацію жінок правоохоронних органів

В Україні створять Асоціацію жінок правоохоронних органів

Укрінформ
В Україні створять першу в східноєвропейському регіоні Асоціацію жінок правоохоронних органів.

Про це інформує прес-служба МВС у Facebook.

«В Україні буде створена перша в східноєвропейському регіоні Асоціація жінок правоохоронних органів. Така організація матиме вплив на посилення голосу жінок і надання їм можливостей для зміни поточної системи та методів роботи всередині правоохоронних відомств», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відбулося перше засідання робочої групи з питань створення Асоціації, до складу якого увійшли представники МВС, Національної поліції України, Державної прикордонної служби України.

Читайте також: НАЗК організувало антикорупційні навчання для понад 1700 слухачів

Група діятиме в рамках імплементації трирічного Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР), Agriteam Canada Consulting Ltd, за всебічної підтримки Міністерства внутрішніх справ та участі Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (EUAM Ukraine), додали в прес-службі.

“Робота над створенням Асоціації підтверджує готовність правоохоронних відомств України сприяти забезпеченню гендерної рівності в секторі безпеки та запровадженню гендерно-орієнтовної політики, що втілюватиме міжнародні стандарти та кращий передовий досвід”, - підкреслили в МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-