Затриманого за викрадення бізнесмена екс-поліцейського залишили за гратами

Затриманого за викрадення бізнесмена екс-поліцейського залишили за гратами

Укрінформ
Апеляційний суд Києва залишив в силі ухвалу  Печерського районного суду Києва щодо продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному в підготовці до викрадення, який на час вчинення злочину був керівником підрозділу поліції Київщини.

Про це повідомляє Прокуратура Київської області в Facebook.

“Завдячуючи принциповій та активній участі прокуратури Київської області Апеляційним судом м.Києва залишено в силі ухвалу Печерського районного суду м. Києва щодо продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному”, - йдеться у повідомленні.

Чоловіку інкримінується вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 146 (готування до викрадення людини, вчинене організованою групою) та ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 (закінчений замах на надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Викрадення бізнесмена: обухівського копа взяли під варту на два місяці

Прокуратура нагадує, що 3 зловмисників за незаконну винагороду в розмірі 17 млн доларів США обіцяли замовнику з РФ здійснити викрадення та переправлення бізнесмена до РФ. Під час отримання «авансу» у розмірі 100 тис. доларів США, зловмисників затримано на початку червня поточного року.

Підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років.

Як повідомляв Укрінформ, підприємця хотіли викрасти до РФ, щоб стягнути борг.

Підозрюють, що групу викрадачів очолив начальник Обухівського райвідділку поліції Денис Ярославський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-