СБУ показала статті про

СБУ показала статті про "Новоросію" підозрюваного в держзраді блогера

Укрінформ
Служба безпеки України пропонує українцям, які висловили невдоволення через затримання на Житомирщині за підозрою у державній зраді проросійського блогера-журналіста, ознайомитись із його матеріалами.

Про це повідомляє прес-служба СБУ у Facebook.

“Цей факт (затримання цього журналіста — ред.) спричинив цілу хвилю «обурення» у російських ЗМІ. І це не дивно, оскільки діяв затриманий саме в інтересах держави-агресора. Здивування викликало те, що «російську пісню» підхопили українці, особливо ті, хто репрезентують себе як захисники нашої державності”, - зазначається в повідомленні.

СБУ звертає увагу, що до завершення слідства  оприлюднювати усі матеріали не може, “але пропонуємо суспільству ознайомитися лише з невеликою частиною, розміщеною у відкритому доступі публікацій затриманого, для того щоб громадяни України самі могли визначити, в інтересах якої країни працює автор”.

Читайте також: Захарченко визнав, що "Малоросія" викликає у людей відторгнення

У списку статті із посиланнями із наступними назвами: «Провозглашение Новороссии – геополитические параллели», «Гуманитарная война против Донбасса и гуманитарная помощь региону», «У Донецка цель не отделиться от Украины, у Донецка цель — изменить Украину», «Джемилев и Запад пытаются помешать вхождению Крыма в Россию».

Як повідомлялося, співробітники СБУ припинили на Житомирщині діяльність на шкоду інформаційній безпеці України місцевого блогера-журналіста, який за вказівкою кураторів з РФ готував та поширював антиукраїнські матеріали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-