Депутат Ар’єв повертається на телебачення

Депутат Ар’єв повертається на телебачення

Укрінформ
Народний депутат з БПП, екс-телеведучий Володимир Ар’єв повертається на телебачення для відновлення свого проекту журналістських розслідувань «Закрита зона» на телеканалі “Прямий”.

Про це він повідомив Укрінформу.

“Я бачу, що зараз дуже багато маніпуляцій, брехні і дезінформації, яка не відповідає дійсності. В цьому потоці люди не розбираються. Я хочу навчити людей думати, а не рефлексувати. Саме це і спонукало мене відновити проект в новій формі”, - пояснив він причини повернення на телебачення.

Ар'єв повідомив, що передача транслюватиметься на телеканалі “Прямий", який буде діяти на базі переформатованого після зміни власника каналу “Тоніс”. За повідомленнями ЗМІ, телеканал стартує на День Незалежності, 24 серпня.

За словами депутата, остаточна дата першого ефіру передачі ще не погоджена, “але це буде десь на День Незалежності, після Дня Незалежності день-два”. Разом із тим він підкреслив, що його участь у проекті не буде журналістською діяльністю, оскільки це заборонено законодавством. 

“В будь якому разі - це авторська творча діяльність, яка дозволена законодавством, це не журналістська діяльність”, - наголосив Ар'єв, додавши, що не отримуватиме заробітну плату на телеканалі. “Поки що з каналом про фінансову сторону не говорили”, - підкреслив депутат.

Читайте також: Голова НАБУ задоволений "агентом Катериною", хто буде наступним "об'єктом" - не каже

Програма журналістських розслідувань «Закрита зона» виходила з березня 2004-го по грудень 2005 року на “5 каналі”, за цей час здобула дві премії «Телетріумф». Її виробляв продюсерський центр «Закрита зона» Володимира Ар’єва і Наталки Фіцич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-