В уряді запевняють: земельний пай не завадить отримати субсидію

В уряді запевняють: земельний пай не завадить отримати субсидію

Укрінформ
Наявність будь-якого майна, в тому числі квартири, машини, земельних паїв, не впливає на право отримання субсидії. Під час розрахунку субсидій враховується дохід, який приносить це майно.

Про це інформує Урядовий портал у Facebook.

«Кажуть, що сім'я не може претендувати на субсидію, якщо у будь-кого з членів родини у власності є земельний пай? Насправді наявність будь-якого майна, в тому числі квартири, машини, трактора, корови, земельних паїв, не впливає на право отримання субсидії», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час розрахунку субсидії враховується дохід, який приносить це майно, а «якщо пай не здають в оренду, то й доходу немає».

Читайте також: В уряді наголошують, що депозити не є підставою для відмови в субсидії

Як повідомлялося, з 1 травня 2017 року в Україні діє оновлена програма житлових субсидій. На підставі змін у травні-червні органи соціального захисту населення проводять перепризначення субсидій на наступний рік та розраховують її розміри на літній період, а з жовтня - на новий опалювальний сезон. 

Повторно подавати документи на оформлення допомоги необхідно лише тим, хто орендує житло та у кого відбулися зміни у складі сім'ї. Для решти субсидіантів перерахунок проведуть автоматично, без повторного звернення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-