Фігуранта справи щодо розкрадання коштів

Фігуранта справи щодо розкрадання коштів "Стіни" заарештували до 5 жовтня

Укрінформ
Фігурантові справи про розкрадання коштів при будівництві стіни на кордоні з Росією В'ячеславу Майдановичу призначено запобіжний захід у вигляді арешту до 5 жовтня з альтернативою внесення застави в сумі 505 тис. грн.

Про це повідомляє "112 канал".

Майданович - старший офіцер виробничо-технічного відділення 1-го окремого відділу капітального будівництва ДПСУ. Його також зобов'язали здати паспорти і носити електронний браслет.

Читайте також: НАБУ повідомило про підозру семи особам щодо розкрадання коштів "Стіни"

Як повідомляється, сторона звинувачення просила заарештувати Майдановича з альтернативою застави в сумі 8 млн 120 тис. грн. Арешт аргументували тим, що оскільки Майданович є прикордонником, він знає, як можна обійти кордон і сховатися на території іншої держави.

Сторона захисту наполягала на тому, що Майданович не підписував жодних документів щодо грошей і не має відношення до них. Також адвокат заперечував значущість представлених матеріалів і просив для підзахисного домашній арешт.

Читайте також: НАБУ затримало шістьох причетних до розкрадання коштів на “Стіну"

Як повідомлялося, у четвер Солом'янський районний суд Києва заарештував на 60 діб з альтернативою внесення застави у розмірі 3,6 млн грн фігуранта справи з розкрадання коштів у проекті "Стіна" директора ТОВ "Агентство захисту інформації" Олександра Кашубу.

8 серпня в НАБУ заявили про затримання шістьох осіб, причетних до розкрадання коштів проекту "Стіна". Серед них є службові особи Державної прикордонної служби.

За даними САП, висновки проектно-містобудівної експертизи засвідчують, що державі завдано збитків у розмірі 16 млн 688 тис. грн при будівництві "Стіни".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-