У Києво-Печерській лаврі відспівали екс-депутата Ірину Бережну

У Києво-Печерській лаврі відспівали екс-депутата Ірину Бережну

Фото, відео
Укрінформ
У Києво-Печерській лаврі відспівали екс-депутата від Партії регіонів Ірину Бережну, яка загинула у ДТП в Хорватії.  

Церемонія прощання розпочалась о 12:00 у Трапезній церкві святих Антонія і Феодосія Печерських, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Провести Бережну в останню путь прийшли  її рідні, близькі, а також соратники по партії. Були присутні народні депутати від фракції "Опозиційний блок" Нестор Шуфрич, Ельбрус Тедеєв, Тетяна Бахтеєва, Дмитро Добкін, екс-депутати від Партії регіонів Олена Бондаренко і Ганна Герман, екс-міністр юстиції і член ПР Олена Лукаш, екс-депутати Микола Мартиненко і Давид Жванія, співачка Світлана Лобода, телеведуча Ольга Фреймут.

Міський голова Харкова Геннадій Кернес передав жалобний вінок.

Територію Лаври під час церемонії прощання патрулювали співробітники поліції.

Читайте також: У ЗМІ потрапили подробиці загибелі екс-регіоналки Бережної

Як повідомила кореспондентові Укрінформу Тетяна Бахтеєва, поховають Бережну на одному з найдавніших київських кладовищ - Звіринецькому. 

На цьому ж кладовищі поховані мати і старший брат Президента Петра Порошенка Михайло.

Як повідомляв Укрінформ, 36-річна Ірина Бережна загинула в автокатастрофі 5 серпня у Хорватії. ДТП сталася близько 1:30 ночі на трасі між містами Маслєніца і Поседар'є. З невідомих причин автомобіль "Мерседес" з болгарськими номерами, в якому їхала Бережна з 8-річною донькою, з'їхав з дороги і врізався в стовп. Екс-депутатка і 38-річний водій, громадянин Болгарії, загинули на місці. Дитину госпіталізували в лікарню міста Задар.

Ірина Бережна була депутатом 6 і 7 скликань Верховної Ради від Партії регіонів, входила до комітету з питань правосуддя. 

Фото Євгена Любімова / Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-