Поліція запобігла перевитраті Нафтогазом коштів на 36 мільйонів

Поліція запобігла перевитраті Нафтогазом коштів на 36 мільйонів

Укрінформ
Департамент захисту економіки Національної поліції України попередив перевитрату коштів НАК "Нафтогаз України" на суму майже 36 мільйонів гривень при закупівлі автокранів.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

“Працівники відділу протидії злочинам у паливно-енергетичному комплексі Департаменту захисту економіки Нацполіції попередили перевитрату коштів НАК "Нафтогаз України" на суму майже 36 мільйонів гривень”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Черкащині поліція затримала організаторів каналу постачання наркотиків

Згідно з інформацією відомства дочірнє підприємство НАК проводило відкриті торги на закупівлю великовантажних мототранспортних засобів. Переможцями визнали підприємства, які запропонували найнижчу ціну по лотам.

Під час аналізу інформації працівники відділу протидії злочинам у паливно-енергетичному комплексі Департаменту встановили, що запропонована вартість завищена і подальше укладання договорів з даними комерційними структурами може призвести до перевитрати коштів компанії.

“Після отриманих від Департаменту захисту економіки Нацполіції відповідних листів, компанія скасувала закупівлю автокранів за завищеними цінами і оголосила проведення повторного аукціону. Цього разу ті ж самі компанії запропонували ціни, що були значно нижчі”, - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-