МОЗ доправить на лікування за кордон 47 важкохворих українців

МОЗ доправить на лікування за кордон 47 важкохворих українців

Укрінформ
Комісія МОЗ ухвалила рішення про направлення до закордонних клінік 47 важкохворих українців.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"У понеділок, 7 серпня, МОЗ України отримало від Міністерства фінансів України погодження змін до паспорту бюджетної програми "Лікування громадян України за кордоном" щодо виділення додаткових 186 млн грн. У цей же день відбулося засідання комісії МОЗ України з питань направлення на лікування за кордон під головуванням заступника міністра охорони здоров’я Олександра Лінчевського. Члени комісії МОЗ ухвалили рішення відправити на закордонне лікування 47 пацієнтів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Супрун висловила сумнів про якість знань цьогорічних вступників у медвиші

МОЗ України підготувало інформаційні листи для закордонних клінік про гарантію оплати за лікування. Після розгляду справи та ухвалення позитивного рішення листи були зареєстровані та надані рідним пацієнтів, щоб вони якомога швидше мали можливість поїхати на лікування, не чекаючи переведення коштів на рахунки клініки.

У 2017 році з державного бюджету на програму "Лікування громадян України за кордоном" було виділено більше 203 млн грн. На ці кошти було направлено на лікування до закордонних клінік 74 особи, у тому числі 34 дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-