Муженко: Надбавка за виконання бойових завдань в АТО підвищиться

Муженко: Надбавка за виконання бойових завдань в АТО підвищиться

Укрінформ
Найближчим часом мають прийняти рішення про підвищення надбавки за виконання завдань у зоні бойових дій проведення антитерористичної операції.

Про це заявив в інтерв'ю LIGA.net начальник Генерального штабу Збройних сил України - головнокомандувач ЗСУ генерал армії Віктор Муженко.

"Я думаю, найближчим часом питання отримання надбавки за виконання завдань у зоні бойових дій, у зоні антитерористичної операції, також вирішиться - вона значно підвищиться", - сказав він.

Водночас, начальник Генштабу не став говорити про конкретні цифри підвищення надбавок: "Давайте ми почекаємо конкретних рішень, і тоді буде зрозуміла конкретна цифра збільшення цього грошового забезпечення для військових у зоні АТО".

Читайте також: Росія не має на Донбасі угруповань для масштабного наступу — Муженко

Начальник Генштабу також повідомив, що планується планове поетапне зростання грошового забезпечення військовослужбовців. "Крім того, державні структури повинні не лише планувати, але і реалізовувати заходи соціального характеру: житло, соцгарантії, можливість реабілітації, лікування військовослужбовців", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-