Суд сьогодні продовжить розгляд клопотання САП про стягнення з Полякова застави

Суд сьогодні продовжить розгляд клопотання САП про стягнення з Полякова застави

Укрінформ
Соломянський районний суд м. Києва у вівторок, 8 серпня, продовжить розгляд клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо стягнення застави у 304 тисячі грн. з народного депутата Максима Полякова.

Про це повідомляє САП.

«Сьогодні, 8 серпня 2017 року, о 14:30 у приміщенні Солом'янського районного суду міста Києва відбудеться розгляд клопотання прокурорів САП про стягнення застави в дохід держави у зв'язку з невиконанням підозрюваним ухвали суду, якою покладенно відповідні обов'язки, у тому числі носіння засобу електронного контролю, народним депутатом Максимом Поляковим, який підозрюється у вчиненні дій передбачених ч. 4 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поляков заявляє, що на допиті в НАБУ його знову "провокували"

Як повідомлялося, 21 липня Солом'янський суд Києва визначив запобіжний захід Полякову у вигляді застави у розмірі 304 тисячі гривень з обов'язком носіння електронного засобу контролю. Народний депутат заставу вніс, однак виконувати рішення в частині носіння електронного браслета публічно відмовився. 

1 серпня стало відомо про подання прокурорів САП щодо стягнення з Полякова застави в дохід держави у зв'язку з невиконанням ним ухвали суду від 21 липня.

4 серпня Солом'янський районний суд м. Києва оголосив перерву до 8 серпня у розгляді клопотання прокурорів САП про стягнення з Полякова застави в дохід держави. Таким чином суд задовольнив клопотання сторони захисту про оголошення перерви у засіданні у зв'язку з необхідністю ознайомлення із клопотанням прокурорів САП, а також відповідних матеріалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-