На Донеччині за сім місяців 9 тисяч працівників отримали офіційне місце роботи

На Донеччині за сім місяців 9 тисяч працівників отримали офіційне місце роботи

Укрінформ
У Донецькій області за допомогою податківців за сім місяців поточного року 9 тисяч працівників отримали офіційне місце роботи.

Про це у п’ятницю повідомили в Головному управлінні ДФС у Донецькій області.

«За 7 місяців поточного року у регіоні роботодавці офіційно працевлаштували 9003 громадянина, за рахунок чого до бюджету додатково надійшло 7,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 0,8 млн грн військового збору, а також 5,4 млн грн єдиного внеску», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що це - результат роботи фіскальної служби Донецької області. Дбаючи про повернення втрачених ресурсів в економіку держави, що дасть можливість збільшити доходи громадян та спрямувати кошти на розвиток регіону, фіскальна служба області продовжує вживати заходи щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення.

Продовжується робота податківців і з підприємствами регіону відносно підвищення заробітної плати. За рахунок підвищення мінімальної заробітної плати 691 підприємством регіону бюджет додатково отримав 2,7 млн грн податків, зборів та єдиного внеску.

З початку року, завдяки проведеній роботі по виявленню та упередженню ухилення від оподаткування доходів громадян, до державної реєстрації залучено 1752 громадянина, які здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації, а до бюджету додатково сплачено більше 2 млн грн податків, зборів та єдиного внеску.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-